The Oxygen Bar

Werking van de Oxygen Bar

Onze luxueuze Oxygen Bar in Italiaans design is geschikt voor elk denkbare evenement en nagenoeg elke gewenste locatie. Ons team arriveert bijtijds op uw locatie zodat alles bij aanvang van uw evenement gebruiksklaar is.

Onze Oxygen Bar is uitgerust met speciale concentrators die zuurstof uit de aanwezige lucht filteren waardoor het zuurstofgehalte in onze Oxygen Bar toeneemt van ongeveer 23% tot wel 90%. Daarnaast bieden wij voor elk wat wils met de vele verschillende aroma’s die worden meegeleverd.

Ons goed geklede en professionele personeel zal uw evenement omtoveren tot een unieke en onvergetelijke ervaring voor al uw gasten. Tijdens de zuurstofsessies worden uw wachtende gasten geïnformeerd over hun aanstaande sessie en de positieve effecten van deze vorm van zuurstofentertainment voordat ze daadwerkelijk zelf plaats kunnen nemen aan onze Oxygen Bar.

the oxygen bar
the oxygen bar

Mogelijkheden

Onze Oxygen Bar is beschikbaar in vijf verschillende formaten. Voor de kleinere evenementen (tot 30 gasten) raden wij de tweepersoons Oxygen Bar aan. Bij grotere evenementen hebben wij een Oxygen Bar beschikbaar voor vier, zes, tien of zelfs veertien gasten die tegelijkertijd van een zuurstofsessie kunnen genieten. Afhankelijk van de grootte van uw evenement zorgen wij voor een geschikt aantal medewerkers om uw gasten van een verfrissende zuurstofboost te voorzien. Uiteraard zijn onze prijzen volledig afhankelijk van welke samenstelling u verlangt.

Het maakt niet uit welke u kiest, onze Oxygen Bars zijn geschikt voor evenementen van alle groottes en op elke gewenste locatie.

Opties

Welke oxygenbar u ook kiest, de bars van TheOxygenBar.nl passen overal!

(Zoals; festivals, bedrijfsfeesten, openingen etc.)

Vraag offerte aan

Onze Klanten

logo heinekenakzo nobelbam

Recente Opdrachten

Neem contact op

The Oxygen Bar
Schutkolk 6d
6582 DB Heumen

Tel: +31 (0)24 - 844 03 37
info@theoxygenbar.com

Bel mij

Webdesign: Marketingman

© 2013 - The Oxygen Bar